Spaní v chatkách a na zahrádkách

Spaní v chatkách a na zahrádkách

Rádi spíte na Vaší zahrádce nebo chatě, ale tamější postele již mají něco za sebou? Nabízíme řešení, které Vás nezruinuje. Čeká-li Vás dlouhé léto v Čechách, připravte se řádně na sezónu.

Pokud máte tvrdou matraci, válendu, futon nebo rozkládací gauč, který byste rádi vyrovnali a zpohodlněli, ideálním řešením jsou vrchní matrace neboli přistýlky, toppery nebo možná znáte tzv. čabraky. Vrchní matrace znatelně zlepší kvalitu Vašeho spánku: vyrovná nerovnosti matrace, změkčí postel a díky paměťové nebo latexové pěně rovnoměrně rozloží tlak páteře po celé délce matrace.

Skvělou volbou pro horké léto je vrchní matrace VISCOPUR® ICE o výšce 5,5 cm. Kombinace paměťové a PUR pěny v chladivém potahu ochladí přehřáté tělo a dopřeje mu odpočinek. Hodí se tedy i pro spáče, kteří by paměťovou pěnu rádi vyzkoušeli, ale mají strach, že by se v ní příliš potili.  Výsledkem tak budou záda bez bolesti a lepší pocit po probuzení.

Pro pohodlné změkčení poležení za super cenu můžeme doporučit přistýlku VISCOPUR® MEMO-GEL. Ta kombinuje skvělé vlastnosti paměťové pěny a gelu pro optimální termoregulaci. 5,5 cm vysoká vrchní matrace vyrovná malé nerovnosti na gauči, paměťová pěna uleví bolavým zádům. Navíc s potahem z výtažku Aloe Vera, jehož blahodárné účinky mají pozitivní účinky na lidské zdraví, zejména pokožku. Zmírňují také bolesti svalů a kloubů, a mohou se pochlubit i antibakteriálním efektem.

Po skončení sezóny přistýlky jednoduše srolujete a použijete v bytě nebo domě třeba pro návštěvy.

Udělejte si radost také novým povlečením. Na Vaše druhé domovy doporučujeme nenáročné látky, jako je bavlněný krep nebo klasická bavlna o nižší gramáži. Krepové povlečení má vynikající prodyšnost, je měkké a dobře odvádí pot, ale hlavně se nemusí žehlit! Klasické bavlněné povlečení o nižší gramáži skvěle poslouží i v období horkých nocí a navíc ušetříte. S trochou štěstí ulovíte nyní i vybrané vzory ve slevě!

Přejeme příjemné nákupy a krásné léto.

Podobné články