Zdravotní polštáře Magniflex

Zdravotní polštáře Magniflex

Kvalita spánku závisí i na vašem polštáři. Proto doporučujeme anatomické polštáře značky Magniflex třeba i pro jejich zdravotní certifikaci v EU - Medical Device Class 1. Patentované pěny použité v polštářích mají prokazatelně prospěšné účinky na lidské zdraví. A široká nabídka polštářů od italské značky Magniflex uspokojí potřeby i náročného zákazníka.

Pokud spíte na boku či zádech, máte širokou možnost výběru, stačí jen najít polštář, který vám bude vyhovovat svojí tuhostí. Pokud spíte na břiše, což se obecně moc nedoporučuje, jsou nejvhodnější nižší polštáře. Konkrétně můžeme doporučit z nabídky Magniflex model Superiore FLAT jenž je vysoký pouze 7 cm.

Pokud sháníte anatomický polštář pro dítě, ideální volbou je polštář BABY, který je vysoký pouze 5 cm a je extra prodyšný nebo opět Superiore FLAT.

Máte problém s nadměrným pocením či návaly horka? V tom případě vyzkoušejte polštář MAGNICOOL jenž je vybavený potahem, který dynamicky reguluje teplotu a zajišťuje tak příjemné klima pro spánek. Nebo by vás mohla zaujmout řada SUPERIORE, která je vybavena potahy ze speciální patentované termoregulační textilie Outlast s 3D větracím lemem pro maximální prodyšnost a stabilní teplotu po celou noc.

Specialitou značky Magniflex je pak řada polštářů GEOMEMORY. Jádra polštářů z paměťové pěny jsou obohacena o extrakty z Aloe Vera a potahy jsou vyrobeny ze 100% organické bavlny, při jejich výrobě maximálně dbají na ochranu člověka i na životní prostředí. 

Stejně jako matrace i anatomické polštáře doporučujeme před nákupem vyzkoušet. Širokou nabídku značky Magniflex najdete v našem matracovém studiu na Praze 10. Nebo vybírejte on-line ZDE.

Podobné články