Polštáře a peřiny pro alergiky

Polštáře a peřiny pro alergiky

Trápí vás nepřiměřená reakce na běžné, neškodné látky jako je prach, pyl nebo jiné vzruchy? Pokud jste jedni z těch, které tato nemoc obtěžuje, jistě si dáváte větší pozor při výběru, jakéhokoliv produktu, s kterým přijdete denně do styku. Za posledních dvacet let se počty alergiků rozšířily téměř o dvojnásobek. Úměrně k tomu vzniklo i mnoho medikamentů, které pomáhají s alergiemi bojovat, to ale není řešení. Hlavní je odstranit příčinu.

Alergie se může projevit jako rýma, astma, kožní vyrážky nebo jiné záněty. Prvním krokem, který vám doporučí i lékař bývá odstranění nežádoucích, možných příčin vzniku. Často jde o nejběžnější věci, které dokážeme odstranit i sami. Přitom někdy stačí jen změna pracího prášku nebo vyhození květiny.

A co vaše přikrývky a polštáře? Spánek je velmi důležitý pro regeneraci celého těla. Jste si jistí, že svému tělu poskytujete maximální možnost uvolnění a uklidnění? V naší nabídce nabízíme hned několik kolekcí polštářů a přikrývek, které jsou vhodné pro alergiky a astmatiky. 

mikro-stopclivie

MikroSTOP proti roztočům

Bakterie, plísně a roztoči nebudou mít tuto sadu lůžkovin vůbec rádi. Díky irskému dutému vláknu Fillwell® Wellcare se jim v ní nebude dařit. Je tedy ideální pro děti, seniory a alergiky. Jde o protiroztočový program české výroby značky 2G Lipov. Polštáře i přikrývky jsou vyrobené 100 % heboučkého mikrovlákna s antiroztočovou úpravou. Navíc tyto lůžkoviny můžete prát na 60°C.

Produkty této kolekce najdete v naší nabídce ➞ ZDE

Clivie+ 95°C

Ideální řada pro všechny, kteří mají zvýšené nároky na hygienu lůžka. Používá se zejména pro děti, alergiky, seniory nebo pro ty, kdo považují hygienu lůžka za zcela zásadní. Lůžkoviny jsou vyrobeny z dutých konjugovaných vláken, takže jsou vzdušné, skvěle tepelně izolují a brání také zadržování roztočů a alergenů. Povrchová látka je vyrobena ze směsi bavlny a polyesteru. Její extra trvanlivé provedení umožňuje praní na teplotu 95 °C, díky které se z lůžka zahubí všechny bakterie, plísně a nečistoty. Vysoký hygienický standard umožňuje použití lůžkovin i v nemocnicích či hotelích, kde jsou na hygienickou nezávadnost kladeny ty nejvyšší nároky.

Tuto cenově dostupná řadu najdete ➞ ZDE

anti-stressclimate cirrus

Anti-stress s karbonovým vláknem

Přikrývky a polštáře s karbonovými vlákny, která Vás zbaví přebytečného stresu. Pro dokonalý odpočinek, uvolnění a hluboký klid. Povrchová látka přikrývky je obohacena o karbonová/uhlíková vlákna, která zachycují statickou elektřinu vydávanou tělem a uvolňuje ji do vzduchu. Výrobky Anti-stress přinášejí lepší odpočinek, menší zatížení a plnohodnotný spánek, a navíc jsou vhodné pro alergiky a astmatiky.

Uvolňující řada polštářů a přikrývek ➞ ZDE

CIRRUS Microclimate Cool touch 100%

Chladivý povrch tkaniny a patentovaná vlákna CIRRUS ve výplni odvedou pot a zajistí příjemný pocit. Špičková kvalita, krásný elegantní prošev, 100 % bavlna. Povrch s rychleschnoucí úpravou, výplň z funkčních materiálů. Lidské tělo během spánku vypotí kolem půl litru vody. Klasické lůžkoviny vlhkost nasají a udrží, zatímco výplň lůžkovin z patentovaných silikonizovaných vláken Cirrus® irského výrobce Wellmann odvedou vlhkost do okolního prostředí a udrží tak v prostředí lůžka optimální mikroklima. Suché lůžko zároveň zamezuje šíření mikroorganismů a zajišťuje zdravější spaní.

Pro své vlastnosti a trvanlivost je výrobek hojně využíván i v hotelích, penzionech a zdravotnických zařízeních. Lůžkoviny lze opakovaně prát na 60°C. Vhodné pro alergiky, děti, seniory. Výplňová vlákna Cirrus patří mezi špičku, co se týče funkčnosti tkaniny, a právem se řadí mezi tzv. "chytrá vlákna " smart fibres, neboli vlákna s funkčními vlastnostmi. Výroba vláken pro lůžkoviny je navíc maximálně ekologická. Věděli jste, že se vlákna vyrábí z PVC recyklátu? Proces vzniku tak tvoří uzavřený systém, který je maximálně šetrný k životnímu prostředí.

Velmi funkční řada vyšší cenové třídy ➞ ZDE

lyocell - tencelsilk - hedvábí

LYOCELL-TENCEL

Lidské tělo během spánku vypotí kolem půl litru až litru tekutiny. Klasické lůžkoviny vlhkost nasají a udrží, zatímco výplň lůžkovin ze směsi silikonizovaných vláken LYOCELL a bavlny odvedou vlhkost do okolního prostředí a udrží tak v prostředí lůžka optimální mikroklima. Suché lůžko zároveň zamezuje šíření mikroorganismů a zajišťuje zdravější spaní. Vlhkost se tedy nedrží uvnitř, a nedává tedy příležitost množení bakterií a roztočů. Výsledkem je také skvělý pocit při kontaktu s pokožkou. Ne nadarmo se z materiálu LYOCELL či TENCEL® vyrábí kvalitní sportovní oblečení. Jelikož při výrobě byly použity pouze přírodní materiály, eliminace bakterií probíhá bez použití chemikálií. Proto se Lyocell hodí i pro děti, starší osoby, alergiky i velmi citlivé jedince.

Přírodní řadu lůžkovin můžete zakoupit ➞ ZDE

SILK 100 % hedvábí

Vnější povlak tvoří hedvábí v saténové úpravě, výsledkem je hladká a příjemně chladivá látka. Ideální pro spáče, kteří se v noci hodně potí, i ty, kteří hledají nadstandardní komfort. Hedvábí také výborně odvádí vlhkost, zamezuje tak šíření mikroorganismů a roztočů a zajišťuje zdravější a příjemnější spánek. Vhodné pro alergiky a astmatiky.

Luxusní polštáře a přikrývky ➞ ZDE

Poskytněte vašemu tělu to nejlepší, přece jenom máte jen jedno. :)

Podobné články