Rychlý poradce s výběrem matrace

Rychlý poradce s výběrem matrace

Výběr matrace je komplexní záležitost a není lehké doporučit univerzální matraci pro každého. Lišíme se hmotností, preferencemi tuhosti a mnoho z nás trpí bolestmi zad, které mohou být specifické a vyžadovat různé typy matrací. Trhu nyní vévodí z cca 90 % pěnové matrace a 10 % pružinové.

KLIKNĚTE PRO ZOBRAZENÍ CELÉHO OBRÁZKU S PORADCEM >>>

Pokud ve výběru tápete, preferujete středně tuhou matraci a nevadí Vám paměťová pěna (pěna, do které se boříte), můžeme s čistým svědomím doporučit jako první volbu italské matrace Magniflex Vitale, a to buď 21 cm vysokou matraci Vitale Naturale, nebo 24 cm vysokou Vitale Armonioso. Prodali jsme již stovky kusů a zákazníci jsou velmi spokojeni. Jedná se o středně tuhé matrace s prodlouženou 8letou zárukou, navíc ve většině rozměrů jsou rychle dostupné k dodání.

Pokud máte omezený rozpočet, nabízí se česká ortopedická matrace TROPICO SUPER FOX. Vyrábí se v různých výškách (od 20-26 cm) a najdete ji v provedení s paměťovou pěnou (pěna, do které se víc zaboříte), nebo varianta bez paměťové pěny SUPER FOX BLUE. Naším osobním tipem je spíše matrace SUPER FOX BLUE bez paměťové pěny, zdá se nám příjemnější a máme na ni velmi dobré ohlasy od zákazníků. Jsou navíc v akci 1+1 a jako bonus dostanete anatomický polštář.

Milovníci tužšího poležení nebo senioři si chválí české matrace Tropico GUARD, a to buď základní verzi 20 cm vysokou GUARD ANTIBACTERIAL nebo 24 cm vysokou vylepšenou GUARD MEDICAL. Nyní máme obě v akci a jako bonus dostanete anatomický polštář.

Příznivcům měkčího poležení můžeme doporučit české matrace CUREM, do kterých se doslova zaboříte nebo extra pohodlnou italskou matraci MAGNIFLEX DOLCE VITA COMFORT DUAL 10.

Pokud hledáte vysoké matrace za příznivou cenu, prozkoumejte řadu SPIRIT od českého výrobce TROPICO. Výška 30 cm napomůže lepšímu vstávání. Manipulace s vysokými matracemi je však náročnější, zejména u dvoulůžkových rozměrů.

Pružinových matrací nabízíme tři druhy od 24 do 30 cm. Milovníci houpavého poležení na pružiny nedají dopustit. Větší oblibě se ale již dnes těší pěnové matrace pro větší variabilitu a zpravidla i nižní hmotnost (tedy lepší manipulaci).

Berte prosím výše uvedené tipy jako orientační základní výběr podle našich zkušeností. Vždy je nejlepší zajet do našeho studia (I-LIVING, Praha 10, Pod Soutratím 1559/5) a matrace vyzkoušet.Více se také dozvíte v našem video-rádci, kde se výběru matrace věnujeme komplexně.

Podobné články