Italské matrace Magniflex

Italské matrace Magniflex

Pokud je pro vás důležitý komfort během spánku a třeba i trpíte problémy pohybového aparátu, poohlédněte se po italských matracích značky Magniflex. Ten pocit je nepřenosný, možná vám připomene dovolenou v luxusním 5*hotelu. Většina z matrací Magniflex navíc nese i známku nejvyšší zdravotní certifikace v rámci EU a podléhá snížené sazbě DPH. Kolekce matrací značky Magniflex prošli velkou změnou v roce 2023.

KLIKNĚTE PRO ZOBRAZENÍ CELÉHO OBRÁZKU S PORADCEM >>>

KOLEKCE

nejprestižnější řady MagniFico vám můžeme nabídnout matrace Armonia Dual aneb „sestav si lůžko podle svého“. Uvnitř matrace si můžete nakombinovat vrstvy pěn a topperů různých tuhostí a docílit tak rozdílně tuhého poležení v rámci jedné manželské matrace. Říkáme tomu duální komfort. To vše následně jednoduše schováte do celistvého potahu, ve kterém je všita vrstva nesmírně pohodlné paměťové pěny, díky které neucítíte mezeru. Kolekce MagniFico představuje matrace pro náročné zákazníky, kteří hledají mistrovskou kombinaci vzácných detailů, nejluxusnějších tradičních materiálů, moderních inovací a všestranného využití.

Celosvětově nejúspěšnější kolekcí a zároveň průkopníkem ve zdravém spánku je kolekce Magnistretch. Trpíte bolestí zad v důsledku sedavého zaměstnání? Magnistretch protahuje a uvolňuje páteř během spánku. Využívá tlaku lidského těla na matraci a při zatížení se dvě zóny matrace roztahují opačným směrem. Tím v průběhu spánku jemně natahují páteř a umožňují regeneraci jednotlivých meziobratlových plotének a zádového svalstva, uvolňují skřípnuté nervy, zpomalují proces sesedání páteře a zlepšují krevní oběh. Spánek na této matraci má podobný účinek jako 30 minut intenzivního strečinku. Tento unikátní systém rehabilitace a aktivní regenerace páteře je exkluzivním patentem společnosti Magniflex a byl vyvinut ve spolupráci s Univerzitou v Zaragoze. Protokol ACA, největší profesní organizace amerických chiropraktiků navíc potvrzuje, že příznivé účinky matrace Magnistrech opravdu napomáhají k protažení a uvolnění páteře a prokazatelně vedou ke zmírnění bolesti zad.

V řadě matrací Dolce Vita najdete všechny nejúspěšnější matrace, které spojují exkluzivitu výrobků "Made in Italy" s italským životním stylem. Tyto modely byly navrženy tak, aby váš spánek byl ještě komfortnější a příjemnější. Nespokojte se s málem, chtějte víc. Ale to, co skutečně odlišuje tyto výrobky je přítomnost vysoké vrstvy patentované paměťové pěny Memoform, která při přímém kontaktu s tělem poskytuje pocit extrémního pohodlí.

Zcela nová kolekce MagniCool nabízí osvěžující spánek i v prostředí s vyšší teplotou. Matrace jsou charakteristické svou vysokou prodyšností, jedinečnou schopností dynamicky regulovat teplotu a odvádět vlhkost. Inovativní prodyšný materiál MagniCool zajišťuje jedinečný pocit svěžesti. Ideální pro ty, kteří mají potíže s nadměrným pocením během spánku.

Classico je cenově dostupná řada matrací určená pro nejširší veřejnost. U našich zákazníků jsou matrace oblíbené, zvláště díky zdravotnímu certifikátu. Matrace jsou vyrobeny z patentovaných pěn, které vašemu tělu poskytnou správnou ortopedickou podporu v různých tuhostech. Kolekce je inspirovaná generací Z. Jedinečné potahové látky jsou obohaceny o přírodní Lyocell, elastan nebo bambus.

Magniflex nezapomíná ani na ty nejmenší a pro ty, je tu kolekce Baby Line. Matrace Fiaba 5 Plus je určena pro potřeby klidného a bezpečného spánku miminek. Matrace byla vyvinuta s cílem zabránit jedné z možných příčin syndromu náhlého úmrtí kojence. 

O matracích Magniflex Vám ještě prozradíme ještě několik maličkostí, které možná usnadní vaše rozhodování.

  • Paměťová pěna Magniflex – Memoform nehřeje, reaguje pouze na tlak. Bez obav si ji tak můžete pořídit, i pokud trpíte na návaly horka nebo se více potíte.
  • Potahy jsou snímatelné a dají se vyprat.
  • Matrace se k Vám dostanou vždy srolované, zabalené ve vakuu speciální patentovanou komprimační metodou. Ušetří Vám to nemálo nervů při přemisťování matrace.

REVOLUČNÍ VAKUOVÉ BALENÍ

Zachování vysoké úrovně hygieny matrace a snížení objemu o 90 % bez narušení materiálů. Patentované balení od roku 1986 značkou Magniflex. Matraci obdržíte v krabici s vakuovaným balíčkem uvnitř. Před rozbalením si znovu zkontrolujte, zda jste zakoupili správný rozměr. Po porušení hygienického obalu již nebude možná výměna. Při rozbalování dbejte na postup, který najdete v záručním listu. Bude trvat až 24 hodin než matrace načerpá dostatek vzduchu a nabude svého rozměru a vlastností.

* Matrace Magniflex můžete položit na jakýkoliv typ roštů. Ať máte pružný lamelový, pevný laťkový či polohovací rošty. Jen dejte pozor aby, měl rošt správnou nosnost a dostatečnou prodyšnost pro správnou cirkulaci vzduchu.

SDÍLEJTE MATRACI BEZ KOMPROMISŮ

Máte s partnerem rozdílné požadavky na tuhost matrace? Ve společnosti Magniflex mají pro komfortní spánek ve dvou pochopení. Matrace s označením DUAL jsou ve dvoulůžkové verzi rozdělené na dvě samostatné matrace s jedním velkým potahem. Kromě variability je zásadní výhodou jeden potah s paměťovou pěnou v potahu. Nevznikne Vám tak nepříjemná mezera mezi matracemi a neucítíte otřesy vznikající při otáčení partnera během spánku. 

Matrace Magniflex je vhodné doplnit polštáři stejné značky. Pěnové polštáře s funkčními potahy, paměťovou pěnou nebo gelovou pěnou, s anatomickou profilací nebo bez – výběr je jen na vás.

Pokud jste nenašli v článku odpověď na všechny vaše otázky, neváhejte nás kontaktovat. Výběr matrace je vždy pocitová záležitost proto hlavní část výběru by mělo zkoušení. Naše matracového studio najdete v Praze Vršovicích -více ZDE. Všechny matrace i polštáře z aktuální nabídky si můžete v klidu "olehat" a najít pro vás tu pravou.

Podobné články