5 tipů - na co nezapomenout, než k nám vyrazíte

5 tipů - na co nezapomenout, než k nám vyrazíte

Vybrat tu správnou matraci není vůbec snadná záležitost. Ba naopak! Kolikrát za život si koupíte matraci? Snadno to spočítáte na prstech jedné ruky. Teda pokud výběr nepodceníte a náležitě se na to připravíte. Se zbytkem vám už pak rádi poradíme my. Hlavní cíl je vybrat matraci, na které si skutečně odpočinete a už ráno se budete těšit na večer, až na ni opět zalehnete.

1. TIP
Hlavně žádná únava! Jste se celý den na nohou, záda vás bolí, hlava třeští a možná máte i hlad? Pak si lehnete na první matraci a máte pocit, že jste v ráji a už nic jiného nepotřebujete. Je to trochu nadnesené, ale unavení byste vybírat matraci určitě neměli. Přijďte pohodlně oblečení, jeansy a kožené kalhoty radši vyměňte za pohodlné volné kalhoty, ve kterých se cítíte skoro jako ve své oblíbeném pyžamu. 

2. TIP
Milé dámy, tohle je tip především pro vás. Nechcete-li se při zkoušení matrace dostat do rozpaků, jak vhodně ulehnout či vstát, aby nevykouklo nic, co nemají spatřit ostatní návštěvníci či náš personál, tak šaty a sukně nechte pro tuto příležitost doma na ramínku a oblékněte raději pohodlné kalhoty a triko. 

3. TIP
"A jaký rozměr postele máte?" To bude jedna z mnoha všetečných otázek našeho specialisty. Budete se až divit, jak moc ovlivňují rozměry postele vlastnosti a parametry vhodné matrace. Budete potřebovat nejen délku a šířku, abyste znali přesnou míru matrace. Ale i hloubku uložení roštu do postele, výšku čela a výšku postele od země. Tyto míry vás mohou limitovat při výběru výšky matrace. Mějte na paměti, že zatímco dříve býval standard výšky matrace mezi 12 a 16 cm, nyní se běžná výška pohybuje od 20 do 30 cm!

4. TIP
Promyslete si, co očekáváte od nové matrace. A co vám vadilo na té staré. Má být měkčí či tvrdší, než ta stará? Měla by být vhodná pro polohovací rošt? S paměťovou pěnou, nebo bez? Možností je spousta, ale je důležité si uvědomit vaše priority.

5. TIP
Nechcete-li ztrácet čas, zkuste si ještě před návštěvou udělat obrázek o našem nabízeném sortimentu z webových stránek. Budete mít představu o cenové relaci, materiálech apod. Mohou vás také napadnout otázky, které vám pak rádi při vaší návštěvě rádi zodpovíme. 

Jak se k nám dostanete.

Podobné články