Nové trendy matrace & postele

Nové trendy matrace & postele

Dne 8. března 2017 jsme navštívili veletrh Nábytek a bydlení na výstavišti ve slovenské Nitře, kde jsme nasbírali spoustu inspirace a nových trendů, objevili pro vás nové produkty a hlavně domluvili spolupráci v několika oblastech našeho prodeje. Pokud máte zájem, můžete se podívat na souhrn naší slovenské cesty.

Naše první kroky samozřejmě směřovaly k zástupcům firmy Hilding Anders, která měla na tamním veletrhu hned tři prezentační místa. Byli jsme vřele přivítáni a hned jsme se mohli vrhnout na prohlídku nových produktů, se kterými se letos opravdu roztrhl pytel. 

Jako první nám byla představena vylepšená matrace Fox, která byla až doposud nejprodávanější matrací v České republice – matrace Super Fox! Super Fox má oproti předchozímu modelu přidanou vrstvu studené pěny a byla přidána postranní větrací mřížka, pro lepší vzdušnost matrace. Vylepšení získala jak varianta Classic, tak Wellness.

Naše cesta pokračovala k novým kontinentálním postelím. Byli jsme překvapeni hlavně novými doplňky a barevnými variantami.  

A teď to nejlepší z celého veletrhu – nové matrace Spirit Superior a hlavně tři nové gelové matrace Geltech! Řada Spirit Superior tentokrát přináší hned dva nové kousky do svých řad. Rozhodli jsme se pro své zákazníky nabízet oba nové druhy. Spirit Superior Triumph přináší úplně nový pocit ležení díky nově vyvinuté pěně XDURA. Spirit Superior Cloud opravdu dostál svému jménu. Díky vrstvě zcela nové latex-gelové pěny se budete opravdu cítit jako na obláčku.

Největší novinkou ovšem byly matrace gelové. Firma Hilding Anders na veletrh přivezla ukázat tři matrace tohoto typu. Ultima, Gemini i Klima mají ve své konstrukci zabudované gelové segmenty, které dokonale podpoří jakýkoli typ postavy. Gel použitý uvnitř matrací je ten samý gel, který se používá na výrobu prsních implantátů. Je tedy jasné, že zde nemůže hrozit jakákoli zdravotní závadnost.

Během veletrhu jsme měli obchodní jednání týkající se dovozu postelí z masivu našim zákazníkům. Jednání dopadlo úspěšně, a tak se již brzy můžete těšit na širokou nabídku postelí a dřevěných komod na naší prodejně.

Všechny novinky budou v nejbližší době k vidění na naší prodejně ve Vršovicích. Sledujte proto naše e-shopové stránky a facebook, ať máte nejaktuálnější informace. 

Podobné články