Barva roku 2020

Barva roku 2020

PANTONE 19-4052 Classic Blue

Klid, sebevědomí, spojení. Touha po stabilním základu, na kterém se dá stavět abychom mohly překročit práh do nové éry.

Představte si, jak se stmívá a všude kolem Vás pomalu utichává hluk všedního dne. Vzhlédnete vzhůru a vidíte nekonečnou večerní oblohu pokrytou odstíny modré, už jí chybí jen světélkující hvězdy. Pocit klidu a míru který se Vám v tuto chvíli rozlije tělem je přesně tentýž, který by vám měla navodit barva pro rok 2020 - klasická modrá.

A když se podíváte dál, hlouběji, za horizont modrého nebe, povzbudí vás to v přemýšlení mimo vaše dosavadní představy. Rozšiřte perspektivu vašeho běžného vnímání a otevřete tok komunikace.

Lidská společnost stále uznává barvy jako jistou formu komunikace. Ať už jde o ovlivnění nebo vyjádření emocí. A čím víc žijeme v digitálním světě plného technologií tím víc se upínáme k zemitým barvám – stejně jako minulý rok – inspirací pro barvu Living Coral byla příroda.

Spolehněte se na Classic Blue. Ať ji zkombinujete s jakoukoliv jinou barvou bude to vypadat úchvatně. Vneste do vašeho domova trochu klidu, sebevědomí a spojení. Nemusíte nutně předělávat celý byt, stačí pléd, povlečení nebo dekorační polštářek. A přestože je tato barva vyhlášena pouze na tento rok - barva Classic Blue nikdy nevyjde z módy.

Pantone je synonymum pro barvu. Každý rok vybírají barvu, která se stane hitem a modlou pro všechny návrháře a designéry. WEB PANTONE

Podobné články