Barva roku 2018

Barva roku 2018

Dramatický a provokativní odstín fialové - ULTRA VIOLET!

Společnost Pantone opět vyhlásila barvu, která bude vládnout světu pro tento rok. Působivý odstín fialové vyznačuje vizionářské smýšlení a tak trochu pohled do budoucnosti. Ultra Violet není jen jedna barva, ale hned několik tónů: světlá, tmavá, pastelová, s kovovým odleskem atd. Rozhodně nemusíte okamžitě přestavět celou domácnost. K tomu, abyste dodali vašemu interiéru šmrnc, vám postačí polštářky, povlečení nebo osušky v této odvážné barvě. Je to genderově neutrální barva, která si své příznivce najde. Má svůj charakteristický styl a náladu. My si  nemůžeme pomoct, nechali jsme se novou barvou strhnout, chytli jsme poslední vlnu ultrafialového šílenství a připravili pro vás několik produktů na vymazlení vašeho interiéru. 

Tato barva není poprvé středem pozornosti. Již hudební ikony Prince, David Bowie a Jimi Hendrix uvedly odstíny Ultra Violet do popředí západní pop kultury. Ultra Violet symbolizuje experimentování a neshody, ale hlavně podněcuje jednotlivce aby vyjádřili svou jedinečnost. 

Skrz barvy vyjadřujeme své pocity i mínění, což návrháři a designéři dobře vědí, barvou inspirují a ovlivňují. Barva roku udává strategický směr světovému trendu a designu.

fialové polštářkyfialové osušky vandyck

Barva vytvořená ze správné kombinace modré a červené barvy ve vás vytvoří pocit, že budoucnost je právě teď a tady. Velmi moderní barva vládne světu grafického designu, módě a interiéru v roce 2018

Působivý odstín fialové přináší atmosféru inovace, luxusu a mystiky. Po několika letech věnovaných pastelovým a zemitým tónům se konečně objevila odvážná barva.

Ultra Violet dokáže váš interiér přeměnit na výjimečné místo plné sebevyjádření. Barva na vás bude působit v mnoha stylech, ať už půjde o ten elegantní, tradiční či odvážný. 

Pantone je synonymum pro barvu. Každý rok vybírají barvu, která se stane hitem a modlou pro všechny návrháře a designéry. WEB PANTONE

Podobné články