7 nejnovějších trendů pro interiér ložnice

7 nejnovějších trendů pro interiér ložnice

Máte rádi změnu? Chcete trošku či více oživit interiér vaší ložnice, ale nechcete za to utratit celé jmění? Přinášíme vám sedm nejnovějších trendů pro jaro/léto 2018 v textilním designu. Pár nových dekorativních polštářků, povlečení s motivy jarní louky, zelenkavý přehoz či závěs s peříčky, a nuda v ložnici je mávnutím kouzelného proutku pryč.

  1. Zelená je IN!
    Zelená barva je symbol rovnováhy, klidu a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pohled na ni podporuje regeneraci a také načerpání nové síly. Ideální barva pro ložnici, nemyslíte? Rozhodně se do domnívají tvůrci letošních textilních kolekcí. Mintová, smaragdová, mechová, modrozelená, olivová, listová či lahvově zelená vykouzlí z vaší ložnice oázu klidu a pohody.

     Zelená, polštáky

  2. Volání džungle
    Objevte pestrou paletu barev a motivů inspirovaných džunglí. Příroda je mocná čarodějka a ty nejkrásnější motivy vytváří právě ona. A jestli se nebojíte lehce odvázat, pak tento nový trend tropical designu je pro vás ten pravý. Husté kapradiny, liány, pestrobarevné květy a motivy rozličného ptactva a zvířectva dodá vaší ložnici nádech exotiky a vůni dobrodružství.

    Povlečení s tropical designem Látky s motivy džungle
    .
  3. Ptactvo všeho druhu
    Vzneste se do nebeských výšin a nechte vletět do interiéru vaší ložnice okřídlené ptactvo. Růžové plameňáky, elegantní volavky, pestrobarevné papoušky či něžné sýkorky koňadry. Egyptští faraonové věřili v magickou moc ptactva. Evropští i světoví designeři textilních kolekcí jaro/léto 2018 jsou zase přesvědčeni o magické moci opeřenců vykouzlit podmanivý interiér vaší ložnice.

    Povlečení s motivem plameňáka Povlečení s motivy ptáků


  4. S lehkostí pírka
    Máte rádi čistý a jednoduchý design? Ovšem chybí vám zajímavý detail, který by dodal vašemu interiéru na delikátnosti? Nebo máte pocit, že už je té strohosti na vás příliš? Nechte zlehka dosednout do vašich peřin a dekorů látek peříčka. Tento něžný motiv dokáže s lehkostí sobě vlastní rázem zútulnit a prohřát sebechladnější a strohý interiér.

    Povlečení s motivem peří Povlečení s motivem peříček

  5. Barvy, barvičky
    Škála barev je tak široká a pestrá! Byla by věčná škoda si s nimi víc nepohrát. A letošní kolekce lůžkovin a dekorativních látek je opravdu hravá a plná barev. Nebojte se kombinovat zdánlivě nekombinovatelné. Že k sobě ladí šedá s růžovou asi nikoho nepřekvapí. Ale věřili byste, že duo modrá a hořčicově oranžová dokáží vytvořit jiskrně elegantní interiér? Jestli máte strach, že barevný koktejl úplně nevychytáte, nebojte se zapojit do barevného tvoření vaše děti. Jejich nebojácnost a fantazie jsou tím nejlepším bytovým designérem za pár kaček (nějaká sladká odměna musí být).

    Barevné kombinace povlečení Barevné kombinace povlečení


  6. Rozkvetlá louka
    Milujete jaro, když se příroda po dlouhé zimě obléká do barev květů? Milujete léto, když se louky mění v pestré koberce lučního kvítí? Přeneste si kousek této nádhery i do vaší ložnice. Motivy květů rozličných tvarů a barev nevyjdou nikdy z módy. Tkalci, švadleny, krejčí i dnešní designeři se již po staletí rádi inspirovali a inspirují obdivuhodnou krásou květů.

    Povlečení s designem rozkvetlých květů Povlečení s potiskem rozkvetlých květů


  7. Žehličku nechte ve skříni
    Poslední tip je především pro chytré hospodyňky, které rády ušetří trochu času a věnují ho něčemu příjemnějšímu, než žehlení povlečení a povlaků na polštáře. Povlečení s mačkaným vzhledem ze 100% bavlny či 100% lnu okouzlí svou přirozenou krásou a přírodními barvami. Dejte sbohem žehlení a vychutnejte si lenošení ve vaší útulné ložnici.

    Povlečení s mačkaným vzhledem Povlečení s mačkaným vzhledem

Podobné články