7.DÍL - Dodání matrace

Máte vybráno. Kdy můžete mít novou matraci doma?

V I-LIVING držíme skladem okolo 300 ks různých matrací těch nejoblíbenějších typů a velikostí. Je tedy velká šance, že ji budete mít doma již během několika dnů. Pokud ale máte požadavky na atypické velikosti nebo méně obvyklé modely, dodání může trvat až 7 týdnů.

Proto radíme vybírat, pokud možno s předstihem, abyste nebyli omezeni výběrem pouze ze skladových zásob.

Matrace od částky 10 000 Kč dodáváme zdarma, a to buď vlastní dopravou po Praze a okolí, nebo přepravními společnostmi po celé ČR.

Matrace od českého výrobce Hilding Anders dodáváme vcelku, nerolované. U dvojmatrací budete pravděpodobně potřebovat dvě osoby pro manipulaci. Můžou vážit až 80 kilo! Mějte prosím připraveného siláka na jejich převzetí.

Až na výjimky nabízíme vysoce kvalitní matrace s prodlouženou zárukou 5 a více let. Prémiové druhy nesou dokonce vyšší záruku, například matrace Curem 10 let nebo vybrané matrace Magniflex 12 let. Jakákoliv prodloužená záruka je podmíněna registrací u výrobce. Tu je nutné vyplnit co nejdříve od nákupu, nejpozději do 14 dnů. Prodloužená záruka se vztahuje na deformaci jádra o více jak 13 %. Právě 13 % je dáno českou státní normou jako míra přirozeného prohnutí.

Záruka je poskytována pouze při správném užívání matrace. Tím se rozumí v suchém větraném prostředí, na pevném laťkovém či lamelovém roštu, při pravidelném otáčení a čištění potahu. Palety nebo pevná celistvá deska nejsou považovány za vhodné podklady.

Podobné články