Barva roku 2022

Barva roku 2022

PANTONE 17-3938 TCX Veri Peri

Podpořte svou vynalézavost a kreativitu s barvou VERY PERI. Krátký, výstižný název, který jen tak nezapomenete.

Barva je symbolem přechodu, kterým si prochází celý svět. Všichni se pomalu probouzíme z intenzivního období izolací zpět do reálného světa, ale jsme v něčem úplně jiní. Naše představy, naše standarty jsou jiné. Fyzický a digitální život se najednou propojil mnohem rychleji a úplně novými směry. Hranice reality se rozšiřují a dveře do dynamického virtuálního světa jsou zase o něco víc otevřené. Veri Peri zobrazuje spojení dvou našich doposud oddělených životů, toho reálného a digitálního.

Zvídavá a fascinující barva PANTONE Very Peri pomáhá přijmout tento nový, změněný svět a přináší vizi něčeho úplně jiného, nového.

Barva roku znovu odráží to, co se odehrává v našich životech a vyjadřuje co lidé hledají. Společnost stále uznává barvu jako určitou formu komunikace, způsobu vyjádření svých emocí a myšlenek. Nový odstín červené, fialové a modré zdůrazňuje rozsáhlé možnosti které před námi všemi leží.

Pantone je synonymum pro barvu. Každý rok vybírají barvu, která se stane hitem a modlou pro všechny návrháře a designéry. WEB PANTONE

Podobné články